Thank You Siqah !

Assalamualaikum ~ Actually gift ni dapat dah lebih kurang seminggu tapi aku baru je unpack sebab busy dan malas nak unpack. Heee ~ Gift ni daripada giveaway yang aku join last minute, Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa.

Thanks siqah, I really love everyone of them. I excited for your birhmonth giveaway !


p/s : aku baru ingat nak keluar cari tudung esok tapi bila tengok tudung ni somehow match dengan baju raya, tak jadilah keluar =P

-thes

1 Comments