Thursday, 12 May 2022

# giveaway # segment

E-card Hari Raya! by Rasyidahsheresimpleblog

 Assalamualaikum, good day dearest! Tengah blogwalk malam buta ni la ternampak entry sis Farhana pasal giveaway ni. Pastu mood pulak tengah creative, hah mendapat la satu e-card raya. 


Honestly, aku takla creative punn, ikut hati nak recycle banner yang dekat entry 'Salam Aidilfitri' memandangkan size pun dah sama tapi rasa macam eh dasar pemalas pulak kan. Ini pun kira cheat sikit sebab guna template yang dh available dekat canva. Aku cuma adjust mana yang aku nak aje.  Tapi takpelah, join sekadar nak meriahkan giveaway sis Rasyidah ni je. Kalau menang, rezeki.



Anyway, berbaki 2 hari lagi ni, masih sempat nak join! So kliklah banner (yang pertama) untuk join yaa. Syarat pun simple-mimple jee.


-thes

6 comments:

  1. wow wee...ammi mula2 nak buat yang animated gini tapi tak reti pulak nak kecikkan file.. hahahha. anyway good luck

    ReplyDelete
  2. Wah animated card kiki thank you sudi join ye

    ReplyDelete
  3. tahniah sis menang GA syidah..boleh tak nnti pm detailnya dekat email syidah?

    ReplyDelete
  4. hello! thanks for visiting and following my blog! also, good luck for this giveaway!

    ReplyDelete