Thoughtless Thursday #026

credit:pinterest results on driving gif


Assalamualaikum, fellas... Rasanya lama sangat dah aku abandon this segment. Last time punya post last year kot !

This entry will be short despite my intention of making it long. Sis is so tired. Well, I kind of very very very very very excited for this week !

First, esok BTS punya comeback weh! Aku actually tak tahu kenapa aku terlebih hype untuk this comeback ever since the official tracklist released.

Second, ni tak penting and a bit childish please abaikan aku main game SuperStar BTS and everytime kalau ada birthday mission, aku memang cuba sedaya upaya untuk finish all tapi tak pernah berjaya. However,,,, for Hobi's aku berjaya dengan jayanya ! Muahahaha Terasa bahagia yang sementara.

And lastly and most important, aku berjaya achieved one of my resolution for this year. Yeah, aku finally lulus JPJ tadi! *throwing confetti everywhere  

So, that's it from me. I'll be updating on my thoughts of BTS comeback soon so stay tuned !

-thes

4 Comments

  1. wah dah ada license!! tahniah dah level up... hehe hana jugak yang sendu memanjang hahah >_<

    ReplyDelete
  2. waa... tahniah dah dapat lesen.

    ReplyDelete