Salam Lebaran !

Assalamualaikum and good day dearest ! Aku actually berniat nak post hari khamis lepas tapi sebabkan kesibukan dan ketidaksempatan nak on laptop makanya harini lah kita selitkan. Ini pun type guna phone. What a kill joy.

Alhamdulillah tahun ni aku berjaya khatam Quran dalam bulan puasa. Rezeki tahun ni... Hehehe. Puas aku pulun 20 muka surat sehari and finally berjaya habiskan pagi semalam.

Sedar tak sedar dah nak habis kita puasa kan. Hmm, sekejapnya masa berlalu. Rasa baru semalam kita mula puasa walhal semalam dah last tarawih.

Dalam kesempatan ni, aku nak ucap selamat hari raya dulu la awal-awal. Ni entah bila pulak nak usha blog rakan blogger semua. Walaupun raya dalam keadaan baru, raya tetap raya.

So, kosong-kosong ya kita semua ? Semoga kita dapat jumpa lagi Ramadan tahun depan !

p/s: gambar tu gambar favourite yang aku edit sebab lawa semacam. Konon nak simpan sorang tapi sebab terdesak, sis guna jelah.

with me,
-thes

3 Comments

  1. wah tahniah dapat khatam al-quran di bulan ramadhan. Selamat Hari Raya :)

    ReplyDelete
  2. Salam aidilfitri 2020, maaf zahir batin #staysafe #stayhome

    ReplyDelete
  3. Eid Mubarak!

    dan gambar tu memang cantik gila pun!

    ReplyDelete