Friday, 7 October 2022

# giveaway # interest

Giveaway Contengan Cuya

 Assalamualaikum, good day dearest! Ada rakan blogger kita ni menjemput join giveaway, jadi mehla meriahkan. Kalau ada rezeki, dapat digital arts huhu.



Korang boleh klik banner untuk join. Syaratnya pun simple!





Su suka tengok gambar ni, cantik and simple je. Siapakah awak wahai gerangan si lukisan? Hehe. Su join giveaway ni sebab jemputan Cuya tapi kalau ada rezeki, best jugak dapat hadiahnya. Siapa je kan tak suka hadiah? Lagipun, su minat tengok orang melukis sebab diri sendiri tak de bakat melukis huhu.


-thes

5 comments: