Thursday, 21 November 2019

# me and my life # thoughtless thursday

Thoughtless Thursday #025



too lazy for editing hence the low quality haih.


Assalamualaikum ! Last time aku post this weekly (tolonglah pretend aku update weekly untuk entry ni),  aku cakap pasal nervous nak amik lesen en. And my worst nightmare came. Aku fail. Haih. Tak tahulah cemana boleh fail. Tapi tulah, bak kata cikgu aku, tu bukan hari aku. Hmm, sis redo. Maybe next year baru amik retest.

So, untuk menunggu retest tu, aku actually nak kerja, tapi bulan 12 ni macam tak boleh nak gerak sangat sebab mak nak pergi umrah, so dia suruh aku jaga pokok bunga dia. Haih. Redo jelah. So, untuk mengisi kekosongan (ececeh) yang ada, aku pun decided untuk beli novel. Hah, macam tak ngam kan. Hahaha.

Aku sebenarnya plan untuk purchase novel-novel ni as a congratulation gifts sebab dapat lesen, tapi memandangkan tak dapat, so dia jadi consolation gift jelah. Hmm. Anyways, kalau perasan kesemua empat novel kat atas tu ditulis oleh Hana Ilhami. Aku actually a big fan of her since the first novel lagi. So, untuk teruskan sokongan, aku belilah yang aku tak beli lagi. Nanti aku dah siap baca, aku tulis review noh.

Till then,

-thes

8 comments:

  1. tak pernah baca lagi novel drpd penulis ni tapi dok usha juga novel tebus tu, nampak macam best. dah baca nanti review ye..hehe

    ReplyDelete
  2. consolation gifts hehehe
    Semoga berjaya untuk retest nanti :)

    ReplyDelete
  3. Berminat dengan Tebus tu.. Ada baca sinopsis dia, dan nampak menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat yang saya baca ni memang menarik.. wait for da review ya !

      Delete
  4. Eh lupa.. Dont give up.. Keep on trying tau..
    Nanti mesti lulus juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya-Allah ! harapnya the third time ni will be the last time la..

      Delete